Nové album Fat White Family vyjde v dubnu. Kompletně na něm prý změnili styl

19.01.2019 10:51 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Po dvou letech studiového ticha o sobě dává vědět britská kapela Fat White Family. Dne 19. dubna se posluchačům představí s novou, v pořadí třetí deskou "Serfs Up!". Poprvé se tak stane pod sponzorskými křídly Domino Records, labelu, mezi jehož chráněnce patří také Arctic Monkeys, Franz Ferdinand nebo The Kills.

Fat White Family - Serfs Up!
© facebook interpreta
Co můžeme od nástupce alba "Songs For Our Mothers" očekávat? Tiskové prohlášení na stránkách nahrávací společnosti nestojí při zemi a slibuje rovnou tu "nejvíce potěšující a nejméně očekávanou kreativní změnu na hudební scéně za poslední dobu". Muzikanti prý překonali negativní vzorce svého chování, což se mělo odrazit i na výsledné hudbě, která je oslavná, plná exotických, psychedelických a electrofunkových rytmů, inspirovaných Kate Bush, Alanem Vegou, Pet Shop Boys či acid housem. A chybět samozřejmě nebudou opět i nějaké oplzlosti. Mnoho může napovědět už první singl "Feet", k němuž skupina natočila - na své poměry - vcelku výpravný videoklip.

Kompletní tracklist "Serfs Up!" vypadá následovně: Feet, I Believe In Something Better, Vagina Dentata, Kim's Sunsets, Fringe Runner, Oh Sebastian, Tastes Good With The Money, Rock Fishes, When I Leave, Bobby's Boyfriend.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY