Chester Bennington ožívá v debutovém singlu "Cross Off" kytaristy Lamb Of God Marka Mortona

14.01.2019 15:00 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Sólový debut kytaristy Marka Mortona vzbudil v posledních týdnech velký zájem, a to nejen u fanoušků jeho domovské kapely Lamb Of God. Důvodem je hostování tragicky zesnulého lídra Linkin Park Chestera Benningtona. Ten nazpíval "Cross Off" několik měsíců před svou smrtí, píseň je tak jedním z posledních studiových záznamů amerického zpěváka.

Skladbu napsal Morton společně se spoluhráčem Jakem Onim a producentem Joshem Wilburem. Chester ji ovšem po nástupu do studia svými připomínkami výrazně ovlivnil, a proto mu náleží její spoluautorství. Kromě skladatelských nápadů ji opatřil svým nezaměnitelným vokálem, který již tak silnou píseň povyšuje na strhující dílo.

Album "Anesthetic" vyjde 1. března a kromě Benningtona na ní uslyšíme Jacobyho Shaddixe z Papa Roach, Marka Lanegana či Mylese Kennedyho. Chybět nebude ani autorův spoluhráč z Lamb Of God Randy Blythe, který si střihl duet se současnou zpěvačkou Arch Enemy Alissou White-Gluz. Kromě vokalistů si pozval také hvězdné instrumentalisty Roye Mayorga ze Stone Sour, Davida Ellefsona z Megadeth či člena Korn Raye Luziera.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY