Sima Martausová otevírá rok 2019 albem "Len tak sa stíšim"

14.01.2019 08:07 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Sima Martausová dokončila před závěrem roku 2018 práce na nové řadové desce. Pod názvem "Len tak sa stíšim" jí potěší své fanoušky už 18. ledna. Navíc prvních tisíc kupujících dostane cédéčko s vlastnoručním podpisem zpěvačky.

"Album 'Len tak sa stíšim' obsahuje převážně akustické písně, které jsou zhudebněním mého žití, mého života, vztahů, ale i rozhovorů s Bohem. V každé skladbě je kousek mě a mám velkou radost z toho, že vyšla deska, o které můžu říct, že když se tvořila a nahrávala, tak jsem byla u každého jednotlivého kroku," raduje se z výsledku Sima.

Mezi novými skladbami jsou i bonusy v podobě písní "Modlitba", kterou Martausová natočila s Dívčím pěveckým sborem Slovenského rozhlasu, a "Holubička" v symfonické verzi s Adamem Ďuricou.

Tracklist desky "Len tak sa stíšim" je následující: Voda, Baránok, Pieseň a šál, Móda, Čaro obyčajných vecí, Do stratena, Len tak sa stíšim, Nenahraditeľná (akustická verzia), Leonardo, Svetlá, Modlitba (bonus), Holubička Symphony feat. Adam Ďurica (bonus).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY