Jak vypadá "Nekonečno" podle dua Trojky, lze posoudit z jeho nového klipu

08.01.2019 18:44 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Trojky jsou stále relativně novým duem, které tvoří zpěvačka Veronika Kratochvílová a producent Aleš Zenkl. Jeho jméno může být hudebním fanouškům povědomé díky spolupráci s Michalem Hrůzou či Miro Žbirkou, se kterým hrál několik let. Zpěvačka a textařka Veronika Kratochvílová je zase známá z electropopové skupiny LUS3 nebo z projektu Beatbustlers Mikea Trafika.

Tato dvojice posílá nyní do světa nový singl a videoklip "Nekonečno". Režíroval ho Aleš Suk, který je autorem několika experimentálních snímků i hudebních videoklipů. "Všichni máme ve svých dlaních své vlastní 'Nekonečno' a je jen na nás, jakou mu dáme podobu. Někdo věří v nekonečnou lásku, jiný v nekonečný život. Někoho naplňuje nekonečné štěstí, jiného nekonečná víra," vysvětluje zpěvačka Veronika. Klip se natáčel na šesti čtverečních kilometrech ostrova Susak a zahráli si v něm i jeho obyvatelé.

"Nejlepší na tom je to, že všechno, co jsme natočili, je naprosto přirozené a nijak se nevymyká každodennímu životu na Susaku. Na sobě máme místní kroje a náš dětský komparz se na natáčení nijak nepřipravoval. Prostě jsme těm hvězdám pustili písničku a nechali je (si) hrát," doplňuje Veronika. Singl i videoklip vycházejí pod hlavičkou vydavatelství Marecords v distribuci Supraphon. Ukazuje v sobě hravost, poetiku i lehkost a dostatečně naznačuje sílu, kterou tato dvojice společně může mít.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY