Pavel Khvaleev z Moonbeam vydává druhé sólové album "Sonder"

05.01.2019 14:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud se trošku více zajímáte o elektronickou a trancovou hudební scénu, dozajista znáte ruské duo Moonbeam. A právě Pavel Khvaleev, polovina tohoto sourozeneckého projektu, se rozhodl natočit album bez pomoci svého bratra.

Pavel Khvaleev - Sonder
© facebook interpreta
Není to však poprvé. Již v roce 2017 si Pavel odskočil a vypustil do světa desku "Rebirth". Ta byla přijata kladně, a to možná i proto, že se její hudební obsah od původní tvorby dua Moonbeam dost lišil. Podobně je tomu i v případě novinky s názvem "Sonder". Na tu Khvaleev nastřádal tolik materiálu, že ji musel rozdělit na dva disky.

Titul "Sonder" je do jisté míry hudebním pokračováním rok a půl starého počinu a jeho hlavní myšlenkou je i nadále "odstranit bariéry mezi tím, co slyšíme a vidíme". Pavel Khvaleev se při natáčení obklopil hned několika překvapivými zpěváky a umělci, kteří do elektronické branže zrovna nepatří. Na desce se tak objevují například polská skladatelka a multiintrumentalistka Olga Wojciechowska, J-popová senzace jménem LIA nebo britské duo RINNGS.

Titul "Sonder" sbírá v rámci recenzí skvělá hodnocení a velmi pochvalně se k albu vyjadřují i fanoušci, kteří si jej pořídili digitálně. Pokud se spokojíte s tímto formátem, zakoupit jej můžete zde. Fyzické verze jsou k dispozici tady, v českých obchodem cédéčko budete hledat marně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY