Axl Rose a Mickey Rourke obdrželi blahopřání ke zlaté svatbě

27.12.2018 10:35 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Axl Rose a Mickey Rourke jsou kamarádi. Občas si někam zajdou a užívají si společných chvil. Jako třeba počátkem měsíce, kdy navštívili boxerský zápas v Los Angeles. Tehdy s nimi jeden fanoušek pořídil selfie. Selfie, které se prakticky okamžitě stalo virální raketou.

Vzezření zpěváka svého času populární skupiny Guns N' Roses a svého času populárního herce, které je, velmi jemně řečeno, poněkud nezvyklé, vedlo internet k záplavě nejrůznějších memů. Rose a Rourke byli popisováni například jako "dvě učitelky v důchodu čekající na začátek besídky svých vnoučat, zatímco jejich manželé hledají místo k zaparkování" nebo jako "strýček a tetička z Texasu, co přijeli na Vánoce", výjimkou nebylo ani přirovnání k obstarožnímu lesbickému páru.

Vyvrcholením série vtípků pak bylo předvánoční vysílání jedné z menších lokálních televizních stanic . Tamní nic netušící redaktoři totiž zařadili inkriminovanou fotografii do rubriky Narozeniny a výročí s textem gratulace ke zlaté svatbě Maxe and Geraldine Baileyových.

Takže vše nejlepší a hodně lásky!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY