Astronautalisův návrat do Kabinetu Múz doprovodí P.O.S

24.12.2018 14:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Astronautalis se vrací do Brněnského Kabinetu Múz - a nebude sám. Duo Four Fists (živě je doplní DJ) tvoří vedle Astronautalise ještě Stef Alexander neboli P.O.S - jeden ze zakladatelů kultovního hip-hopového kolektivu Doomtree, jehož desky vycházejí i na Rhymesayers Entertainment.

"Tohle je něco, co jsme chtěli se Stefem udělat už od roku 2004, kdy jsme se stali přáteli," říká Astronautalis. "Průběžně jsme na tom pracovali a snili jsme, že uděláme desku a vyjedeme na turné." Sen je teď realitou a dlouho očekávaná spolupráce dvou veličin alternativního rapu je na světě. První singl pod hlavičkou Four Fists sice vyšel už v roce 2013, dva roky po Astronautalisově přesídlení do Minneapolis, pak ale nadějně rozjetou spolupráci uťaly Stefovy vážné zdravotní problémy (P.O.S má transplantovanou ledvinu) i úspěchy a s nimi spojené závazky jak Doomtree, tak Astronautalisovy sólové kariéry.

Rok 2018 ale Astronautalis i P.O.S zasvětili právě Four Fists - debutové album vychází na podzim na Doomtree a evropské turné následuje v lednu 2019. "It's fucked up, we all know it baby / the question is, why the fuck we waitin'?" ptají se Four Fists v tracku "Nobody's Biz. Tak jdem na to 9. ledna 2019. Jako support vystoupí Subp Yao - holandský DJ kormidlující svůj electro proud na vlnách trapu a d'n'b. Předprodej vstupenek probíhá na GoOut.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY