The Cure dokončují novou desku

15.12.2018 19:37 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Od vydání třinácté - a zatím poslední - desky The Cure "4:13 Dream" uplynulo už dlouhých jedenáct let. Tyto roky byly naplněny velkým očekáváním, zda se někdy dočkáme jejího následovníka. V poslední době se začaly objevovat spekulace o nabírání sil a inspiraci do nové tvorby, nyní se z úst frontmana kapely Roberta Smitha objevilo konečně pádné slovo.

"Za pár týdnů se vrátíme do studia a dokončíme naši novou desku," prohlásil zpěvák v pořadu Debatable rozhlasové stanice SiriusXM Volume. Čili - čekání je u konce a příští rok se s největší pravděpodobností dočkáme nové nahrávky pod hlavičkou tohoto uskupení. A dá se rovněž předpokládat, že některé nové věci zaznějí i na koncertě, který Smith & spol. odehrají během příštího ročníku festivalu Colours of Ostrava.

V poslední době je kolem The Cure docela živo. Formace se například objevila mezi nominovanými pro vstup do Rokenrolové síně slávy. Kromě nich budou o vstup usilovat také Radiohead, Def Leppard, Roxy Music, The Zombies nebo Janet Jackson.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY