Z důvodu velkého zájmu byl koncert Little Big přesunut do Malé sportovní haly

13.12.2018 08:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Masivní vlna zájmu kolem ruských šílenců stoupá po celé Evropě, USA i Rusku. Little Big přijedou do Malé sportovní haly 17. dubna 2019, kam byl koncert přesunut po vyprodání Velkého sálu Lucerny. Původní vstupenky do Lucerny zůstávají platné. Vstupenky do Malé sportovní haly jsou v prodeji za 750 Kč. Koncert pořádají Fource a Everything Goes.

Po úspěšných releasech "With Russia From Love" (2014) a "Funeral Rave" (2015) následovala s vydáváním pauza. V roce 2018 ale Little Big navázali dvojalbem "Antipositive, Pt 1 & Pt 2", ze kterého rozhodně stojí za zmínku singl "Skibidi", který zhlédlo jen na Youtube osmdesát miliónů fanoušků za necelé dva měsíce. Little Big pokračují v tvorbě s nadsázkou, cynismem a kritikou, jak jim bylo vždy vlastní (v minulosti například singl "Give Me Your Money" s Tommym Cashem).

Na novém albu představují neuvěřitelnou sbírku vlastní produkce, která nezná hranic. Pohybují se mezi EDM, technem, hip-hopem a r&b, ale využívají i reggae a hip-hop samply. Inspirace Little Big se rozhodně posunula o značný kus dál. Zatímco v minulosti jsme si vystačili s přirovnáním k Die Antwoord, po vydání "Antipositive, Pt 1 & Pt 2" bychom k tomu měli přidat ještě minimálně The Black Eyed Peas a Lila Peepa. Zdá se, že Little Big se stávají trendsettery po celém světě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY