Rozprodané album Michala Prokopa "Sto roků na cestě" vychází v limitované reedici

14.12.2018 09:47 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Michal Prokop své poslední řadové album "Sto roků na cestě" už před rokem beznadějně rozprodal. Deska vyšla v roce 2012 a o dva roky později si za dobrý prodej vysloužila platinové ocenění. Nyní vychází v limitované reedici s bonusem v podobě tkaniček do bot zbarvených do trikolóry. Symbol je jasný - výročí sta let republiky, které jsme oslavili v říjnu. Aktuální reedici si můžete pořídit na webu agentury Joes Garage a u běžných prodejců.

Michal Prokop - Sto roků na cestě
© facebook interpreta
"Název alba je citací jednoho sloganu z písně, kterou jsme napsali spolu s Pavlem Šrutem. Vždycky jsem říkal, že je to o nás, chlapech, kterým už není dvacet. Ale jak se mi to u Šrutových textů stává, najednou jsem si uvědomil daleko hlubší význam toho textu. Je to nás o všech. A jak se teď slaví sto let Československa, cesta, kterou se ubíráme už sto let, je cestou klikatou, s hodně slepými uličkami, ale je to naše cesta. To jsme vlastně my všichni, celá naše země, sto roků na cestě…" říká o speciální edici alba Michal Prokop.

Povedený rok zakončí tento muzikant vyprodaným vánočním koncertem ve Foru Karlín, kde se 21. prosince představí řada hostů. Michal Prokop také informoval o dalším ročníku festivalu Krásný ztráty live. Ten se uskuteční 9. a 10. srpna 2019 a prvními potvrzenými účinkujícími jsou Lenka Dusilová, Vladimír Mišík & Etc…, Vlasta Redl s kapelou, zpěvačka Never Sol. Součástí line-upu bude také speciální koncertní projekt Vzpomínka na Petra Skoumala. Vstupenky v limitované předvánoční edici 300 ks jsou již v prodeji na webu festivalu a v síti Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY