Paul van Dyk konečně vydává nové album, láká na něj singlem "Voyager"

06.12.2018 13:35 - Jaromír Koc | foto: Christoph Köstlin

I když jsme před časem informovali, že nové autorské album Paula Van Dyka vyjde v říjnu, nakonec se tak nestalo a německá legenda vše posunula až na předvánoční trh. Deska "Music Rescues Me" tak bude k mání od 7. prosince. Předchází jí singlová novinka "Voyager".

Paul van Dyk - Music Rescues Me
© facebook interpreta
Paul Van Dyk při nedávné návštěvě Prahy přiznal, že jeho nová nahrávka je velmi osobní záležitostí. Řeší na ní mimo jiné svůj život, změnu osobních priorit po nebezpečném pádu z pódia a přístup svého okolí. Album, které přináší celkem čtrnáct písní, vnímá zároveň jako koncepční a doporučuje jej poslouchat vcelku.

Na své v pořadí deváté studiové desce Dyk samozřejmě nepracoval sám. Mezi hosty jsou například Sue McLaren, Jordan Suckley, Plumb, Saad Ayub, Lostly nebo jeho německý kolega Alex M.O.R.P.H. S ním Paul vytvořil skvělou trancovou instrumentální skladbu "Voyager", kterou před pár dny vydal jako singl. Jak se zdá, vsadil na správný song, neb track se okamžitě usídlil na nejvyšších příčkách digitálních platforem, kde vydržel několik dní. Pokud jste jej ještě neslyšeli, máte možnost pod článkem.

Dodejme, že album "Music Rescues Me" bude mít digitální i fyzickou podobu. Ta první nás čeká již od sedmého prosincového dne a předobjednat si ji můžete například zde. Pokud jste fanoušky klasických CD, můžete kotouček zakoupit například tady. Pro milovníky triček Paul navíc připravil i speciální doprovodnou kolekci. Abyste měli jasnější představu o obsahu jeho nového počinu, přikládáme i speciální album teaser.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY