Adrian T. Bell v singlu "Navigator" dokazuje, že ani balady mu nejsou cizí

03.12.2018 16:08 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Tak trochu v pozadí reflektorů uvízla čerstvá nahrávka britského muzikanta Adriana T. Bella. "Navigator" je jeho třetím sólovým albem a nabízí devět příběhů o mužské touze po dobrodružství a snaze vymanit se z každodenní rutiny.

Novinka vznikala ve spolupráci se Sylvií Massy (např. Red Hot Chili Peppers, Johnny Cash). Jedním ze singlů desky je i titulní skladba "Navigator", ke které byl pořízen i videoklip. Ten vznikl ve spolupráci s Matyášem Hrochem a dcerou Sophie Bell. Natáčelo se v Hospodě u Splavu ve Lhotě a snímek se jednoduše zaměřuje na zdejší ples a tančící páry, především seniorského věku.

Jedná se o vůbec poslední příběh celého poetického dějství odkazujícího také k mládí muzikanta, tehdy působícího u Královského námořnictva v roli navigačního důstojníka. Dobrodružná výprava muže a ženy končí právě touto nádhernou baladou. A klip tuto krásnou skladbu výborně vystihuje. Zde se názorně ukazuje, že v jednoduchosti je síla. Další spolupráce otce a dcery vyšla naprosto skvěle.

Adrian T. Bell se proslavil především jako frontman The Prostitutes, písničkář žijící v Praze se následně začal soustředit také na vlastní kariéru a hned svým debutem "Different World" kritiky okouzlil a získal cenu Apollo za rok 2013.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY