Trent Reznor se s politiky nemaže. Bývalého prezidentského kandidáta poslal namísto guest listu do p*dele

01.12.2018 13:14 - Simona Knotková | foto: Nine Inch Nails

Ani status vysoce postaveného politika vám nemusí zajistit volný vstup na koncert jedné z nejúspěšnějších amerických kapel. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil texaský senátor a bývalý prezidentský kandidát Ted Cruz (nezaměňovat se sériovým vrahem Zodiacem), který se pokoušel dostat na seznam hostů Nine Inch Nails. Na středeční show (27. listopadu) v Irvingu o tom informoval sám Trent Reznor.

"Kdo tu volil Teda Cruze?" zeptal se publika před uvedením songu "1,000,000". "Nesvítí světla, nic nevidím. Mohl by je někdo zapnout? Fakt bych to rád viděl. Zvedněte ruce, lidi, nestyďte se, jenom by mě to zajímalo. Dneska tu s námi totiž mohl být. Otravoval nás, že se chce dostat na guest list, ale já mu řekl, ať jde do p*dele."

Pobaveným návštěvníkům poté řekl, že to nebylo poprvé, co se republikánský politik snažil využít VIP postavení. Minule se mu dokonce podařilo dostat do míst, kam je běžným smrtelníkům vstup zakázán - do backstage. Muzikanti toho ovšem záhy litovali.

"Už před pár lety jsme ho na guest list napsali. Pak nám ale vypil všechna piva a celou dobu nás jenom s*al," šokoval hudebník některé účastníky koncertu.

Video z Reznorova proslovu si můžete prohlédnout zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY