Vlasta Horváth novým singlem ponouká lidi: "Běž dál ke svým snům"

25.11.2018 08:52 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

O vítězi druhé řady Česko hledá SuperStar Vlastovi Horváthovi se v mainstreamových médiích příliš nepíše, v žádném případě to však neznamená, že by seděl s rukama v klíně a nic nedělal. Naopak. Po smrti bratra Martina si prošel těžkým obdobím a natočil skladbu "Stále nevěřím", která má nyní na YouTube téměř čtvrt milionu zhlédnutí.

Díky tomuto songu si uvědomil, že je spousta lidí, která se pere se stejným osudem, a nemá cenu se utápět v depresích a vlastní bolesti. Nový song dostal název "Běž dál ke svým snům" a ukazuje Horvátha z té opačné stránky k melancholii. Nabitý energií formou této písně ponouká lidi k tomu, aby ze své cesty neuhýbali a šli si za svým. Výhodou Vlasty Horvátha je rozpoznatelnost jeho hlasu, melodičnost i jedinečný feeling, který do svých skladeb dává. Novinka rozhodně nezní tuctově a klip sice není nijak světoborný, ale příjemně se na něj kouká.

"Možná to bude znít divně, ale paradoxně cítím, že právě tvořím své nejlepší písně. Díky ohlasu, který zaznamenala má píseň 'Stále nevěřím', jsem zjistil, kolik lidí prožívá podobný příběh jako já. Spousta z nich se v této písni našla a mně v té chvíli došlo, že musím na této vlně pokračovat. Novým singlem bych chtěl všem dodat energii a sílu překonat i tyto nejtěžší životní etapy," vysvětluje Vlasta Horváth, který je autorem hudby i textu.

Nová píseň má předznamenat nové, v pořadí už čtvrté řadové album, které by mělo vyjít v březnu příštího roku. Horváth si na něm dává hodně záležet - ke spolupráci si pozval známého zahraničního producenta Grega Havera, který produkoval dvě alba i pro Chinaski.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY