MediAtack hledá kapely

27.01.2003 07:46 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Mediatack
© facebook interpreta
I když se hudební trh nachází ve velké krizi, nové agentury nebo vydavatelství to nevzdávají. Zdárným příkladem je MediAtack - mladý, nezávislý label, který by měl zaplnit místo v kategorii "vyhledávač talentů" všech hudebních stylů.

Je to pro mladé kapely taková přestupní stanice, krok dopředu, která chce pro tyto soubory vytvořit možnost představit se širšímu publiku. Na základě výběru vydá MediAtack jejich skladby na maxisinglu a pilotní singl bude umístěn na kompilaci, která bude vycházet jako příbal k časopisu Rock&Pop. Další distribuční cestou bude prodej přes internet nebo mobil. Kromě toho je další náplní MediAtack se o interpreta starat, takže každá píseň bude nasazována v některých rádiových hitparádách, dále mediální podpora v novinách a podobně. Kapely budou vybírány na základě konkurzu. Nejdříve se musí přihlásit, a to přes internetovou stránku www.mediatack.cz, kde vyplní všechny potřebné údaje a pošlou své skladby ve formátu mp3, nebo na adresu Vilímovská 13, Praha 6.

Vybírat ze skladeb bude redakce časopisu Rock&Pop (pro situace znalejší čtenáře, jedná se o &musiQ / Rock&Pop u vydavatelství Muzikus - pozn. red.), hudebních internetových serverů techno.cz, www.plaGat.cz, někteří muzikanti, producenti a zástupci vydavatelství MediAtack.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY