Deaf Havana představí v Praze svou nejenergičtější desku

09.11.2018 14:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Britská indie rocková pětice Deaf Havana vystoupí 26. února 2019 v pražském Café V lese s novou, v pořadí pátou, deskou "Rituals", která se jako jediná ostrovní rocková nahrávka probojovala do top desítky britské oficiální hitparády. Vstupenky (395 Kč) budou v prodeji od 12. listopadu na webu fource.cz nebo u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

Kapela vznikla v roce 2005 a na kontě má celkem pět desek, včetně "Rituals" z letošního roku, na které zní energicky jako nikdy před tím. Tématem většiny písní je souboj s vlastními démony a snaha o vykoupení se. Zpěvák James Veck-Gilodi se podle svých slov cítí poprvé na svém místě a chce světu povědět o souboji se sebou samým. "Upřímné a povedené album, které skrývá prostor pro temné myšlenky," zhodnotil magazín DIY.

Skupina nedávno sdílela nové video k písni "Worship", kterou Veck-Gilodi komentuje následovně: "Skladbu jsme měli společně s bratrem napsanou během patnácti minut a je to jedna z mých nejoblíbenějších vůbec. Nejdřív jsme dali dohromady melodii a až později dopsali slova. To je přesně naopak, než obvykle tvořím, možná i proto je to nejsmutnější píseň z celé desky."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY