Royal Republic přesouvají turné, do Prahy přijedou s novou deskou

01.11.2018 12:46 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kvůli přípravám nové desky přesouvají Royal Republic evropské turné na podzim příštího roku. V pražském Velkém sále Lucerny zahrají 3. prosince 2019. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, případně je možné je do 15. prosince 2018 vrátit v místě nákupu. Vstupenky na nový termín v ceně 720 Kč jsou již v prodeji.

Své rozhodnutí komentuje kapela následovně: "Chceme nahrát tu nejlepší desku s tím nejlepším týmem lidí a nemůžeme dělat další kompromisy. Vydání desky je složitý proces s mnoha proměnnými a jejich sladění je někdy těžší, než se zdá. Bohužel nám to vše zabralo více času, než jsme plánovali. Teď už můžeme říct, že všechno šlape, jak má a nahrávání je v plném proudu. Děkujeme za pochopení. Věřte, že tahle změna bude stát za to."

Rodáci ze švédského Malmö Royal Republic jsou na scéně už jedenáctým rokem a v České republice se cítí jako doma. Od jejich prvního koncertu na strahovské Sedmičce uplynulo sedm let. Z malých klubů pro desítky fanoušků to přes hlavní stage festivalů dotáhli do velkých pražských koncertních síní. Aktuálně pracují na pátém studiovém albu, jehož vydání plánují před pražskou zastávkou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY