Kapitán Demo vyprodal za pár dní Roxy a přidává další křest

30.10.2018 11:05 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

O tom, že česko-italský ropný magnát a mistr světa v psaní refrénů Kapitán Demo zažívá hype a boom, svědčí i za pár dní vyprodaná Roxy, a to více než měsíc dopředu. Podobně na tom jsou i předprodeje jeho nového alba "Mládí v Trapu", kterého se za poslední měsíc prodalo už přes pět tisíc kusů.

Vedení klubu Roxy a manager Kapitána Dema - legendární polský obchodník roku Polož Pade - dali hlavy dohromady a po dlouhém sezení do sedmi do rána rozhodli, že přidají další termín křtu, a to 10. prosince. Druhý koncert se stejně jako ten první velmi rychle a dobře prodává, a tak Polož Pade doporučuje, aby si fanoušci koupili lístek včas.

Polož Pade glosuje s typickým katowickým přízvukem: "Máme welkou radostz, a chceme poděkovat wšem fanoušzkům za přýzeni. Pan Demo szlibuje, že bude mít dobrow náladu a bude oba večery zpívat porzádně. Každý večzer bude jiný, jiný playlist, jiný hosti a lidi sa budou bardzo bavit. Takže vy, co si kúpili lístki na první show, newáheje se koupit lístky i na drugou... o nic nepridete. Na krtu se budou prodávat desky, upomýnkovej przedměty, alkohol, speciální Demo merch a premiérově i prwní kolekce naši nové modní značky Democrazy. Bude to normální."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY