- musicserver.cz">

Daniel Landa v novém singlu marně volá: "Hoří horizont"

27.10.2018 18:46 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Daniel Landa oslaví 4. listopadu padesáté narozeniny a při té příležitosti se rozhodl znovu potěšit své fanoušky několika velkými koncerty. Na nich určitě zazní i zbrusu nová skladba "Hoří horizont".

V současné době není tradicí, aby singl mimo digitální formu vyšel i jako CD, navíc se speciálně upraveným povrchem obalu. Zde tomu tak je. Co se týče spoluhráčů, sáhl Landa po svých tradičních kumpánech Tomáši Varteckém, Kájovi Maříkovi a Marku Žežulkovi a novějších tvářích baskytaristovi Davidu Csengem a houslistce Andree Jiskrové.

"Balada 'Hoří horizont' je silný protestsong. Jsem zvědav, kolik lidí to v téhle povrchní době vůbec rozpozná," hořce podotýká zpěvák a autor Landa. Narážky na "krvavě rudou" i temnotu, do které se náš kraj řítí, jsou jasně rozpoznatelné na první poslech, ten ale musí být soustředěný. Posluchače, který bude během písně dělat jinou věc, výrazným způsobem nezaujme ani nenakopne. Ostatně tak je to i u Landových starších hitů a skladeb.

Těch se zhusta dostane fanouškům na nadcházejících koncertech. Pódium bude uprostřed a Landa bude zpívat se spřízněným vokalistou Přemyslem Pálkem, druhdy představitelem titulní role nově nastudovaného muzikálu "Krysař".

Daniel Landa Tour 50:

27.10.2018 - Brno, DRFG Aréna
29.10.2018 - Ostrava, Ostravar Aréna
31.10.2018 - Pardubice, ČSOB Pojišťovna arena
02.11.2018 - České Budějovice, Budvar Aréna
04.11.2018 - Praha, Tipsport arena



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY