"Wrapped Around The Axle" nese rukopis trojice Peter Bjorn And John

18.10.2018 20:38 - Dan Hájek | foto: Peter Bjorn And John

Osmá řadovka "Darker Days" Peter Bjorn And John vyjde v pátek 19. října, kdy se toto sympatické trio navíc zastaví v Praze. Zjevně se tak dočkáme jakéhosi procesí křtu s uvedením této nahrávky. Jako další ochutnávku z ní vydali již čtvrtou kompozici "Wrapped Around The Axle". Podrobnosti o samotné desce jsme přiblížili třeba tady.

Peter Morén, Björn Yttling a John Eriksson na novince slibují návrat ke svým kořenům, kdy co rok vydávali nový nášup písniček v přímočařejším módu. Tento princip v plném rozsahu ctí i "Wrapped Around The Axle", chytlavá, na kytarovém motivu postavená záležitost neklame svým sevřením. Jakési ozvláštnění jí dodává skromné smyčcové aranžmá, včetně úvodního sóla pro housle, a špetka elektroniky.

"Wrapped Around The Axle" má tedy typický rukopis těchto seveřanů. Peter Bjorn And John již dříve uvolnili skladby "One For The Team", "Gut Feeling" a "Every Other Night" (každá z nich je zpívána jedním ze členů), k nimž si můžete níže prohlédnout doprovodná videa. Zejména poslední zmíněná nezapře jejich dřívější hity. Koncert v pražském Lucerna Music Baru bude začínat dříve, klub otevře již úderem osmnácté hodiny. Raději proto přijďte včas.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY