Bosworth debutují a křtí

21.01.2003 11:15 - Antonín Kocábek | foto: facebook interpreta

Bosworth
© facebook interpreta
Bosworth, ostřejší kytarové kvarteto z Prahy, hrající cosi mezi grunge a hard corem, se pohybuje na domácí scéně již devět let a mezi své fanoušky zatím vypustilo celkem pět demonahrávek. S oficiálním albovým debutem však přicházejí až nyní.

Deska nese název "Desperate Getaway" , kapela na ni naskládala osm skladeb a také klip, který by měl být brzo k vidění i na těch několika málo místech, kde klipy domácích skupin k vidění jsou - např. v televizi O. CD vychází na vlastní značce "Pub-Pop U-Ground" a na obalu najdete comics od Vokiho z tetovacího salónu Storx, jehož práce zdobí i kůži členů skupiny. Album, na kterém se Bosworth, dlouhá léta fungující jako trio, poprvé představují s kytaristou Romariem, budou distribuovat osvědčené značky Silver Rocket a Day After.

Album vychází v den křtu, na který zve skupina do pražského klubu Modrá Vopice v sobotu 25. ledna, kde bude i výjimečně CD k dostání za speciální cenu 185,- Kč. Jako host večer podpoří syrové rockové trio Monophonic z Chebu, které tvoří tři slečny v průměrném věku 16 let (!), jejichž tvorba bývá připodobňována k Babes In Toyland, L7 či Bikini Kill.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY