John Mayall oslaví své pětaosmdesátiny i ve Foru Karlín

17.10.2018 12:58 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

John Mayall oslaví příští rok pětaosmdesátiny stylově - koncertním turné. Při jeho plánování nezapomněl ani na Českou republiku, a tak si jeho fanoušci mohou v diářích zaškrtnout datum 15. března 2019. Ten den vystoupí Mayall v pražském Foru Karlín. Vstupenky v cenovém rozmezí 1 490 - 1 790 Kč jsou k mání v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

"Od našeho posledního výletu již uběhl nějaký ten čas. Koncertování mi chybělo a rád bych, abyste věděli, že se počátkem roku 2019 vrátíme do Evropy. Jak asi víte, doprovodí mě talentovaná kytaristka Carolyn Wonderland, basista Greg Rzaba a bubeník Jay Davenport," láká hudebník.

Jenom u koncertů ale nezůstane. "Brzy vydáme nové album, které bude zvláštní tím, že na něm hostuje několik mých oblíbených kytaristů. Asi je všechny znáte, chybět nebudou Joe Bonamassa, Carolyn Wonderland, Todd Rundgren, Larry McCray, Alex Lifeson a Steven Van Zant. Jsem velmi pyšný, že se všichni dobrovolně stali součástí mé poslední nahrávky, která dostala název 'Nobody Told Me'. Takže se ještě jednou vydám i na cestu, abych dokázal, že blues je stále stejně silné jako kdykoliv předtím. Brzy se uvidíme," vzkazuje Mayall svým fanouškům.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY