Končí, nebo nekončí? Michael Bublé naznačil odchod ze scény, podle jeho mluvčí však pokračuje dál

16.10.2018 12:57 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Kanadský zpěvák Michael Bublé teprve v září oslavil čtyřicáté třetí narozeniny, přesto se objevily zprávy, že se už nyní chystá do hudebního důchodu. O ukončení kariéry měl informovat při rozhovoru pro Daily Mail Weekend Magazine. V listopadu přitom interpret, který proslul především v žánru tradičního popu, vydá nové album "Love".

Bublé se v interview rozpovídal o vážné nemoci jeho syna Noaha. Pětiletému chlapci byla v roce 2016 diagnostikována rakovina jater. "Už na to nemám žaludek. Nikdy víc o sobě nechci číst články, nebudu se zajímat o recenze své hudby a nebudu používat ani sociální sítě," překvapil interpret. "Je to ta nejhorší věc, kterou můžete jako rodič i jako člověk zažít. Byl bych raději, kdybych to byl já," dodal. Nicméně zdravotní stav jeho potomka se prý zlepšil.

Informaci o tom, že by zpěvák pověsil kariéru na hřebík, vzápětí popřela jeho tisková mluvčí. "Michael Bublé rozhodně neplánuje končit. Ujišťuji váš, že s novým albem přijdou na řadu televizní vystoupení a možná i turné," sdělila médiím Liz Rosenberg.

Čtyřnásobný držitel Grammy, jehož vánoční desky "Christmas" z roku 2011 se prodalo přes deset milionů kopií, má se svou manželkou - argentinskou herečkou a modelkou Luisanou Lopilato - celkem tři děti. Nejmladší dcera Vida se po dvou synech narodila letos v červenci. V roce 2014 se Bublé zastavil i v pražské O2 areně. Z nové desky představil před pár dny videoklip ke skladbě "Love You Anymore", který si můžete přehrát níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY