The Cure přijedou na Colours of Ostrava

10.10.2018 10:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Splněný sen! The Cure, jedna z největších legend světové hudby, se stává první potvrzenou hvězdou dalšího ročníku Colours of Ostrava.

"Lepší a slavnější kapelu si k osmnáctému ročníku našeho festivalu, tedy ke 'vstupu do dospělosti', nemůžeme ani přát. Je to pro nás obrovská pocta a splněný sen. Vždyť The Cure patří k největším legendám světové hudby, ovlivnili několik generací muzikantů a kapel. Přestože letos oslavili 40 let své existence, The Cure prostě nestárnou," říká Zlata Holušová.

Osmnáctý ročník festivalu proběhne od 17. do 20. července 2019 opět v úchvatném industriálním areálu ostravských Dolních Vítkovic. Program na dvaceti scénách nabídne přes 350 programových bodů - vedle koncertů více než 120 zahraničních a domácích kapel také diskuse v rámci mezinárodního fóra Meltingpot, dále divadla, workshopy, filmy, výtvarné instalace a další doprovodné aktivity.

Čtyřdenní vstupenky na Colours of Ostrava 2019 jsou již v prodeji v e-shopu zde. A pozor - cena 2 490 Kč platí na limitované množství devět tisíc kusů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY