Slash a spol. vsadili v "Driving Rain" na porozchodový loutkový příběh

07.10.2018 16:55 - Honza Balušek | foto: BMG Rights Management

Slash sice v posledních měsících (a vlastně už i letech) objíždí Zemi s reunionem Guns N' Roses, i tak si ale našel čas na natočení další sólovky s Mylesem Kennedym & The Conspirators. Už od léta novinku "Living The Dream" propaguje singl "Driving Rain", před pár dny se ale dočkal i videoklipu, který tradiční rockovou vypalovačku hravě posouvá do vyšších sfér.

Na samotném příběhu videa není nic zásadního - děvče se pohádá se svým násilnickým přítelem (možná i manželem, co my víme) a vezme mu jeho auto, s nímž a kamarádkou vyrazí na divokou jízdu. Jakmile to chlapík zjistí, vyběhne za nimi, hravě je doběhne, na auto naskočí, nakonec vše ale skončí jeho smrtí, což je vlastně ale happyned, když pouze on spadne s autem ze srázu, bum, plameny. A do toho nad ním hraje kapela. Jak už ale víte z titulku, hlavním plusem celého videa je, že místo lidí v něm hrají loutky (či látkové panenky, chcete-li). A tím pádem je to o hodně větší zábava!

Dá se ovšem předpokládat, že Slash a spol. se loutkami dali zastoupit jen při natáčení tohoto videoklipu a 9. února příštího roku se v rámci turné k nové desce v pražské O2 areně představí pěkně z masa a kostí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY