Mydy Rabycad s "Ain't No Light" míří do jiné galaxie

09.10.2018 12:23 - Hana Bukáčková | foto: Lukáš Kozel

Živelná senzace Mydy Rabycad, která momentálně asi nemá v Česku obdoby, přichází s dalším klipem. Po letní "My Time" přišla na řadu píseň "Ain’t No Light" ze zatím posledního alba "M.Y.D.Y.", které vyšlo vloni na podzim. Video dává nahlédnout do snové galaxie, ve které se představivost mísí s realitou a pohrává si se všemi lidskými smysly.

Krom neotřelého vizuálního zážitku vás čeká i audiozážitek postavený na roztančených analogových syntezátorech, a to už od dynamického úvodu, který nakopne zbytek songu. Klip je pak plný různých nejmodernějších světelných technologií, pestrobarevných reflektorů, svítících kostýmů a ještě je tam i černé Ferrari. Natáčení probíhalo během července v industriálních prostorech holešovické Továrny a na lesní mýtině za Prahou. Kontrast dvou míst sehrál klíčovou roli v dějové lince videoklipu - následování světla, které vede ke společnému cíli. Režie se ujal Vladimír Jedlička a krom všech členů kapely se ve snímku objevují profesionální tanečníci z DiVize Team.

"Práce na novém videoklipu byla skvělý zážitek. Nezapomenu na moment, kdy jsme druhý natáčecí den přijeli na plac a tam na nás čekaly miliony světel a desítky techniků i lidí od štábu. S úžasem jsme se sami sebe ptali, jestli jsou tam vážně kvůli nám," popisuje klávesista a producent Nèro Scartch. "Vrcholem celého natáčení se pro mě stala jedna z kompozic. Na paloučku uprostřed lesa, kde se odehrává závěrečná scéna, jsme z LEDkových trubek postavili obří oheň. To byl opravdový klenot, působil neuvěřitelně magicky," vzpomíná extravagantní Žofie Dařbujánová. Výsledek je hodně povedený, ostatně posuďte sami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY