Avril Lavigne v klipu k "Head Above Water" uchvátí přírodními scenériemi

28.09.2018 09:17 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Neradi bychom to zakřikli, ale Avril Lavigne je na nejlepší cestě k vydařenému comebacku. První singl po pětileté pauze, během které bojovala s vážnou nemocí, se minulý týden dočkal pozitivních ohlasů. Sama zpěvačka se na sociálních sítích radovala, že se dokonce stal číslem jedna na celosvětovém iTunes. A zdá se, že čerstvě zveřejněný videoklip, který si symbolicky nadělila ke 34. narozeninám, může úspěch novinky "Head Above Water" ještě o něco víc nakopnout.

Avril vsadila na čistotu, takže je ve videu oděna v bílé, stojí na břehu moře, a aby byl výsledek ještě epičtější, vyběhne na útes, ze kterého seskočí. To sice nevidíme, ale ihned po střihu následují záběry na kanadskou interpretku, jak se v souladu s textovou myšlenkou topí, což představuje metaforu k jejím pocitům při potyčce s lymskou boreliózou. Je v tom nemalý kus patosu, ale reálný příběh, který má Lavigne za sebou, ho ospravedlňuje.

Mimochodem, zpěvačka už s písničkou absolvovala i první živé vystoupení. Také u Jimmyho Kimmela zapěla celá v bílé. Přiznejme si ale, že při studiovém procesu je její vokál přece jen nosnější a zpěv přesvědčivější. Obě verze porovnejte níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY