Tancujme! Robyn konečně vypustila do světa klubovku "Honey"

27.09.2018 10:58 - David Věžník | foto: facebook interpreta

A je to! Hashtag #ReleaseHoneyDamnit mohou fanoušci Robyn konečně přestat používat. Song, který se poprvé v nehotové verzi objevil pod titulky k loňskému finále seriálu "Girls" a který švédská electropopová královna párkrát hrála i naživo, se ve středu dočkal své studiové podoby.

"Když posloucháte klubovou hudbu, nečeká vás žádná odměna," popisuje hudebnice a dodává: "Není to žádné: 'Aha, tady je refrén, tady je text, který dává smysl.' Musíte si to užívat tak, jak to je." Pročež si "Honey" užívejme a z textu: "But down in the deep the honey is sweeter," nedělejme žádné závěry, OK?

Malé tajemství: Chystáme článek, ve kterém se budeme vyznávat z toho, co na Robyn máme tak rádi. Nad všemi tématy se zatím vznáší jedno: univerzalita. Tahle žena dokáže spojit prudké alternativce s těmi, co poslouchají shity od Lipa, jako nikdo. A možná je to i ta její vlastní univerzalita - že dokáže zazpívat smutnou baladu i potemnělou klubovou pecku jako "Honey" a vždycky jí to věříte.

Track dal název celému albu, které vyjde 26. října na Konichiwa Records a bude obsahovat tyto skladby: Missing U, Human Being, Because It’s In The Music, Baby Forgive Me, Send To Robin Immediately, Honey, Between The Lines, Beach 2K20, Ever Again.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY