"jemnou extázi" - musicserver.cz">

Nová deska Robyn vyjde po osmi letech v říjnu. Jmenuje se "Honey" a slibuje "jemnou extázi"

19.09.2018 18:38 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Sláva! Osmileté čekání na novou sólovou desku Robyn skončí už příští měsíc, konkrétně 26. října. První singl "Missing U" poslouchají fanoušci od srpna, na albu se objeví i song "Honey", jehož raná verze byla loni použita do závěrečné série seriálu "Girls" na HBO. Právě tato píseň dala albovému nástupci trilogie "Body Talk" z roku 2010 název.

Na novince se podíleli Joseph Mount ze skupiny Metronomy, zpěvaččin tradiční spolupracovník Klas Åhlund, dále Adam Bainbridge, Mr. Tophat nebo Zhala. Podle švédské popové hvězdy bude výsledek znít "jako velmi jemná extáze". "Při práci na albu jsem hodně tančila. Našla jsem smyslnost a jemnost, o kterých jsem si nemyslela, že bych je zvládla použít stejným způsobem jako dřív. Všechno se stalo jemnější," láká umělkyně.

O názvu nahrávky měla Robyn zřejmě jasno už delší dobu. V únoru totiž na Twitteru na zvídavý dotaz fanouška, kterého zajímalo, kdy se konečně další studiovky dočkáme, odpověděla slovy: "Some time this year honey." Na video, které k příležitosti oznámení názvu a data vydání umístila na sociální sítě, se podívejte níže. Teď už nezbývá než doufat, že zpěvačku konečně uvidíme také v České republice.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY