Eros Ramazzotti vydává nové album. V rámci světového turné se na podzim 2019 zastaví i v O2 areně

14.09.2018 15:14 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V úterý 22. října 2019 vystoupí v Praze nejznámější italský zpěvák, písničkář a hudební skladatel Eros Ramazzotti. Do O2 areny se vrátí již počtvrté, naposledy se českému publiku představil v roce 2015. Dlouho očekávaného nového studiového alba s názvem "Vita Ce N‘è" se fanoušci dočkají 23. listopadu. S novou deskou i největšími hity své kariéry vyráží i na světové turné, kde nechybí ani Praha.

Nestárnoucí autor romantických balad a hitů jako "Cose Della Vita" či "Piu Bella Cosa" českému publiku v největší české hale poprvé zazpíval v roce 2009, další koncert přidal v roce 2013 a dosud poslední zastávkou bylo turné ke studiovému albu "Perfetto" v roce 2015. Poté vyšla řada výběrových kompilací nejznámějších skladeb či duetů zpěváka, který svůj hlas spojil například s Tinou Turner, Cher, Ricky Martinem, Andrea Bocellim či Lucianem Pavarottim.

Na novou desku "Vita Ce N‘è" čekali Ramazzottiho příznivci tři roky, přičemž už v lednu letošního roku zpěvák na svých sociálních sítích své fanoušky navnadil na další hudební novinku. Slíbil nové písně a novou energii. Světové turné k novému albu na sebe nenechá dlouho čekat, odstartuje již v únoru 2019 v Německu a postupně zamíří do největších hudebních hal po celé Evropě i Jižní a Severní Americe.

Vstupenky na pražský koncert v O2 areně jsou k dostání v prodejní síti Ticketportal na www.ticketportal.cz. Pořadatelem koncertu je Bestsport ve spolupráci s agenturou Vertigo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY