Emma Drobná se v klipu k "Try" změnila v robotku

12.09.2018 11:07 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po loňských úspěšných singlech "Words" a "Remember" nám Emma Drobná znovu připomíná, že její první deska "You Should Know" je plná skvělých popových písniček. Však jsme ji také na musicserveru zvolili nejlepším domácím albem roku 2017.

Tentokrát došlo na příjemnou skladbu "Try" ve středním tempu. Tu si vyhlédli tvůrci filmu "Důvěrný nepřítel" režiséra Karla Janáka. Vzhledem k tomu, že se snímek zabývá tématem umělé inteligence, vsadil i režisér klipu Samuell Hoffman na stejnou kartu. Sympatickou zpěvačku v něm proto vidíme jako rozdvojenou osobnost. Její robotické já se tu střetává s živou, citlivou Emmou. Nápad to byl velmi dobrý - koresponduje totiž s myšlenkou písničky, která zachycuje moment, kdy je ve vztahu za jeho další budoucnost ochoten bojovat pouze jeden z dvojice.

"Lidé dnes nemají trpělivost na pomalé, postupné a dlouhodobé budování vztahu. Často se stává, že přijde první problém nebo nějaká překážka a hned se vzdávají, vycouvají ze vztahu, rozejdou se. Nedokážou čelit problémům a řešit je. Úlohu vypravěče má v příběhu 'Try' žena. Je tou silnější z dvojice, která se nevzdává a chce o lásku zabojovat," líčí Drobná. Součástí videa jsou ale pochopitelně také záběry ze zmíněného filmu.

Vítězku SuperStar z roku 2015 brzy uvidíme i v rámci turné po českých klubech. Emma Drobná a Emma Smetana mimo jiné na společné šňůře zavítají do pražské Roxy. Další podrobnosti bychom se měli dozvědět brzy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY