I letos budou Vánoce s koncertem Michala Prokopa

04.09.2018 10:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tradiční Vánoční koncert Michala Prokopa v pražském Foru Karlín letos připadne na 21. prosince. Legendární český rockový zpěvák obdaruje svoje fanoušky nejen aktuální podobou svého repertoáru, ale také vystoupeními několika unikátních hostů. Jejich jména budou zveřejněna v dalších týdnech. Vstupenky na koncert lze zakoupit již nyní v síti GoOut s výhodnou cenou při nákupu do 30. září.

Tři dny před Štědrým dnem se ve Foru Karlín sejdou fanoušci s Michalem Prokopem a kapelou Framus Five už popáté. Loni Vánočním koncertem vyvrcholily celoroční oslavy padesátého výročí založení zpěvákovy kapely Framus Five. Ani letošní rok se v kapele neobešel bez oslav. Do pomyslného klubu sedmdesátníků totiž v jeho průběhu vstoupily dvě velké muzikantské osobnosti, které po boku Michala Prokopa kráčí dlouhá léta. Jednak kytarista Luboš Andršt, který byl poprvé členem Framusu Five už na konci šedesátých let a zúčastnil se nahrávání slavného alba Město ER, jednak houslista Jan Hrubý, který měl zásadní podíl v první polovině osmdesátých let na kvalitě a úspěchu alba "Kolej Yesterday". Oba hudebníci jsou nejen velmi aktivními členy současné sestavy Framusu Five, ale s Michalem Prokopem také tvoří komornější akustické trio.

Vstupenky na Vánoční koncert Michala Prokopa ve Foru Karlín jsou právě v prodeji v síti GoOut. Lístky jsou dostupné v kategoriích na stání i na číslovaná místa na sezení (omezená kapacita), až do 30. září lze pořídit vstupenky za výhodnou cenu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY