Support Lesbiens se v říjnu přihlásí s novým albem "Glow"

24.08.2018 09:47 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Skupině Support Lesbiens se stále nedaří ustálit sestavu. To jí ale nebrání vydání zbrusu nové studiové desky "Glow", která se objeví na pultech prodejen 12. října pod hlavičkou Universalu. Pilotní singl "Movin' On" představil už loni nového zpěváka a spoluautora Dušana Marka a také druhá ochutnávka "Brighter Day" atakovala přední příčky hitparád. Třetí ukázka - song "Ocean" - bude představena v poslední srpnový den a bude k ní natočen i videoklip.

Support Lesbiens - Glow
© facebook interpreta
Album, jehož mix a mastering probíhal v Biotech Studiu Ecsona Waldese, obsahuje jedenáct písní. Jsou v angličtině s výjimkou kousku "Hazardér", který opatřil textem Ondřej Ládek aka Xindl X.

"Název alba 'Glow' aneb 'Záře' vyplynul zcela přirozeně. Každá z jedenácti písní září jinou barvou, energií a emocí. Temné odstíny pro mě nesou skladby 'Ocean', 'People' nebo 'Movin' On', přitom například věc 'New Generation' doslova svítí. A pustili jsme se i do klidnějších tónů, které nás opravdu hodně bavily, tak snad budou i posluchače," říká Dušan Marko. Ten otextoval všechny anglické písně.

Support Lesbiens vydali za dobu své kariéry dvanáct studiových alb, dvě výběrová a jedno koncertní. V současné době vystupují v sestavě Dušan Marco Marko (zpěv), Hynek Toman (kytara), Filip Fendrych (kytara), Marek Marian Leždík (baskytara) a Radek Tomášek (bicí).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY