Hal Stucker přichází se svým debutem "Electronic Excursions"

24.08.2018 18:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Taneční scéna každoročně vyplodí několik desítek nových objevů. Některé velmi rychle zapadnou, jiným se povede globálně prorazit. Podobný sen má i Hal Stucker, který v těchto dnech na trh uvádí své debutové album.

Hal se hudbě věnuje již téměř dvě dekády, ale svůj první velký komerční průlom zaznamenal až před dvěma lety songem "Coral". Od té doby se začal pohybovat po boku předních trancových umělců, jeho producentských služeb a hudebních nápadů využili například i Cosmic Gate nebo Above & Beyond. Nyní se Hal konečně rozhodl prosadit pod vlastním jménem, a tak připravil debutové album "Electronic Excursions".

Kolekce čtrnácti převážně instrumentálních písní je pro autora splněním velkého snu, a jak potvrzují první recenze i reakce fanoušků trancové hudby, rozhodně si své posluchače najde. To potvrzuje i fakt, že celý projekt svou ochrannou známkou Pure zaštítil i britský trancový mág Solarstone. Pokud byste desku hledali v obchodech, tak bohužel marně. Prozatím je k dispozici pouze digitálně. Poslouchat či stahovat ji můžete zde, navnadit vás může trailer níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY