Anna K. bude rozdávat "Světlo" i před Vánocemi

15.08.2018 18:00 - Josef Martínek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Anna K. se chystá na své první vánoční turné. Šňůrou akustických koncertů v listopadu a prosinci znovu připomene své úspěšné album "Světlo" z března loňského roku. To jí vyneslo zlatou desku a letos v dubnu představila písně z něj i na třech velkých koncertech v Praze, Brně a Ostravě.

"A je to tady! Moji milí, mám takovou radost, že můžu oznámit termíny našeho turné! Je to mé úplně první vánoční turné v životě. Lístky už můžete kupovat," radovala se interpretka na Facebooku.

Půjde už o třetí turné vztahující se ke zmíněné desce "Světlo". Poprvé totiž skladby z ní zazněly už na divadelních koncertech loni na jaře. Období kolem zpěvaččiny dosud nejpozitivnější nahrávky však poté na několik měsíců přerušila úspěšně zvládnutá onkologická léčba.

"Světlo akusticky" se poprvé rozzáří 7. listopadu v Hranicích na Moravě, série patnácti vystoupení vyvrcholí v pražském Divadle Hybernia těsně přes Vánocemi - 22. prosince. Seznam všech zastávek najdete zde, stejný odkaz vás dovede i ke koupi vstupenek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY