Bryan Adams představí své hity tentokrát v Ostravě

13.08.2018 13:01 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Bryan Adams má u nás obrovskou fanouškovskou základnu. Potvrdit si to bude moci opět 29. listopadu 2018, kdy se se svými hity objeví v Ostravě. V místní Ostravar areně se budou rozléhat tóny hitů "Summer Of 69" či "Somebody". Předprodej lístků v cenovém rozmezí 1 490 - 2 390 Kč začne 14. srpna v sítích Ticketportal a Ticketmaster. Koncert bude pouze na sezení, kapacita tak bude výrazně omezena.

Na připravovaném turné kromě zásadních skladeb jeho hudebně bohaté kariéry zazní i písničky z posledního alba "Get Up!" Bryan většinu z nich napsal i tentokrát s dlouholetým spojencem Jimem Vallancem, který stál u zrodu většiny hitů tohoto Kanaďana. Jak zpěvák uvádí, natáčení probíhalo celkem organicky, tedy jedna píseň za druhou, a to v průběhu několika let. Producentem desky byl Jeff Lynne, frontman legendárních ELO, který v minulosti pracoval i pro The Beatles, Paula McCartneyho nebo Toma Pettyho.

Nové skladby vznikaly tak, že Bryan a Jeff si navzájem přes internet posílali demo nahrávky či části písní tak dlouho, dokud oba nebyli s výsledkem naprosto spokojeni. Bryan Adams na stále aktuálním albu ukazuje dvě tváře. Prezentuje se nejen jako romantik, který umí psát nádherné balady, ale i jako nestárnoucí rocker se svižnými a hitovými songy. Nahrávka "Get Up!" vyšla roce 2015, v loňském roce pak Bryan svým fanouškům nabídl kompilaci "Ultimate", která obsahuje zásadní skladby vydané v období mezi lety 1980 a 2017 a dvě novinky "Ultimate Love" a "Please Stay".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY