The Dead Daisies zahrají v Lucerna Music Baru již v neděli. Publikum rozehřeje Doctor Victor

21.07.2018 17:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud zítra (v neděli 22. července) budete v blízkosti našeho hlavního města a máte rádi rockovou hudbu, určitě večer zavítejte do Lucerna Music Baru. Zhruba po roce se do tohoto klubu vrátí kapela The Dead Daisies.

Tohle australsko-americké seskupení tvoří pětice špičkových hudebníků, kteří v minulosti hráli například s Whitesnake, Mötley Crüe, Dio nebo Thin Lizzy. Poslední léta se ale rozhodli brázdit koncertní pódia pod názvem The Dead Daisies a prezentovat svůj vlastní materiál. V dubnu tohoto roku kapela vydala již své čtvrté album s názvem "Burn It Down", na které krom autorských písní zařadila například i song "Bitch", tedy cover od legendárních Rolling Stones.

Nejen tuto desku, ale i to nejlepší z dosavadní produkce, kapela představí úderem 21 hodiny. Dveře klubu však budou otevřeny již od 19 hodiny a na místě budete moci zakoupit i posledních pár volných vstupenek (popřípadě ihned zde). Publikum se může těšit i na předskokana, kterým bude tuzemská kapela Doctor Victor. Ta zahraje od 20 hodin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY