Driftmoon konečně servíruje druhé autorské album

18.07.2018 14:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud poslední léta trochu podrobněji sledujete (nejen) česko-slovenskou trancovou scénu, jistě jste narazili na umělecké jméno Driftmoon. Za ním se skrývá slovenský DJ a producent Juraj Klička, který aktuálně přichází se svým již druhým autorským albem.

Driftmoon - Invictus
© facebook interpreta
Popularita Driftmoona překročila hranice Slovenska ještě před vydáním jeho debutové desky "(R)Evolution". Muzikant, který se již před léty usídlil v Praze, se tak začal objevovat na prestižních tanečních festivalech po celé Evropě a jeho debut byl v roce 2016 očekáván s velkým napětím. Deska byla přijata vřele nejen fanoušky, ale i odbornou kritikou, takže překonat tento úspěch dalším albem bylo pro Driftmoona velkou výzvou.

Po necelých čtyřiadvaceti měsících je tu nástupce, kterého Klička pojmenoval "Invictus". Práci na nové desce věnoval opravdu hodně času, a tak není divu, že nový materiál musel rozdělit na dva disky. Ty přinášejí nejen songy, které Juraj složil zcela sám, ale i několik kousků, které s ním natočil například Giuseppe Ottaviani, Ferry Tayle, Eco, The Thrillseekers nebo Julie Thompson.

Novinka "Invictus" vychází nejen digitálně, ale samozřejmě i jako komplet dvou CD. Ten by měl být k mání i ve vybraných českých obchodech. Pokud byste na něj ale nenatrefili, zakoupit ho můžete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY