Per Gessle prozradil podrobnosti o nové sólovce, kterou v říjnu představí i Praze

29.08.2018 14:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Poté, co Marie Fredriksson z dua Roxette na doporučení lékařů ukončila svoji koncertní činnost, vrhl se její kolega Per Gessle opět plně na svoji sólovou kariéru. Natočil album ve svém rodném jazyce, začal pilně koncertovat, což zaznamenal i na DVD, a pustil se i do skládání písní pro své nové anglické album. Nyní je konečně známo, co deska přinese.

Per Gessle - Small Town Talk
© facebook interpreta
Kolekce dostala název "Small Town Talk" a ke koupi bude od 7. září. Fanoušci si krom digitálních formátů budou moci vybrat z verze na CD a vinylu. První formát přinese celkem třináct písní, vinyl nabídne jeden bonus - remix písně "Far Too Close", o který se postaral nadaný švédský zpěvák a producent Alex Shield. Pokud máte rádi barevné vinyly, k mání bude pět set kusů speciálních bílých desek, které jsou navíc ručně očíslované. Pokud byste chtěli mít doma právě tento kousek, zde si jej můžete předobjednat.

Co se obsahu alba týče, veškeré písně Gessle natočil s doprovodnou kapelou, která v minulosti na koncertech doprovázela právě i zmiňované Roxette. O zpěv se postaralo hned několik hostů - v jedné skladbě se představí britská legenda Nick Lowe, dále Savannah Church a Jessica S, ale především zpěvačka Helena Josefsson, jejíž hlas uslyšíme hned v pěti písních.

A právě poslední zmiňovanou zpěvačku si Per bere i na nadcházející turné, které odstartuje začátkem října. První koncertní zastávkou bude naše hlavní město, kde se Per Gessle s novou nahrávkou, ale i většinou hitů domovské kapely v nových aranžích představí již 7. října. Vstupenky na koncert, který se uskuteční ve Foru Karlín, seženete například na webu pořadatelské agentury.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY