Mushroomhead v klipu k "We Are The Truth" vzdali hold hororovému kultu "Evil Dead"

11.07.2018 15:19 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Americká metalová formace Mushroomhead prodělala v posledních letech několik personálních změn. Odešel jeden ze zpěváků Jeffrey "Nothing" Hatrix, kytarista Tommy Church a těsně po vydání zatím posledního alba "The Righteous & The Butterfly" z roku 2015 také klávesák Tom "Shmotz" Schmitz a další zpěvák Waylon Reavis (ten si založil novou formaci A Killer's Confession, jejíž debut nedopadl vůbec špatně).

Odchody a příchody členů sice zkomplikovaly tvorbu nového materiálu, ale kapela přesto nelenila. Připravila totiž nové DVD "Volume III", které navazuje na své dva úspěšné předchůdce z let 2005 a 2008. DVD bude obsahovat nové klipy, zákulisní videa a další exkluzivní materiál pro fanoušky maskované formace. Ta na počin nyní láká novým videem k alternativní verzi písně "We Are The Truth" z posledního alba "The Righteous & The Butterfly".

V něm skupina vzdává hold svému oblíbenému hororu "Evil Dead", respektive její poslední verzi z roku 2013 od režiséra Fedeho Alvareze. Klipu nechybí nic z pověstných symbolů filmu, tedy trýznivý démon, zvracení krve, osamělá chata v lese i kniha mrtvých. Na to, že si ho kapela sama natočila i připravila, se jedná o vizuálně strhující počin, zvláště pro fanoušky hororového kultu. Snímek byl dokonce natáčen v rodném městě formace v Clevelandu. Za zmínku stojí i fakt, že skladbu okořenil vokál hostující zpěvačky Jackie Laponzy z hardrockové party Unsaid Fate.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY