Louvre nabízí prohlídku inspirovanou klipem "APESHIT" Beyoncé a Jay-Zho

10.07.2018 13:37 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Když jste Beyoncé a Jay-Z, můžete si na den zamluvit celý Louvre jen pro sebe a natočit tam videoklip, aniž by o tom kdokoliv až do premiéry pípl. A když jste Louvre a zamluví si vás Beyoncé a Jay-Z, aby si u vás natočili videoklip (ale nesmíte o tom nikde ani pípnout!), můžete z toho vytěžit i posléze.

A přesně to se teď děje. Slavné pařížské muzeum před pár dny začalo nabízet speciální prohlídku inspirovanou právě videem "APESHIT", který zde hvězdný manželský pár pod režisérskou taktovkou Rickyho Saize vytvářel. Během devadesátiminutové procházky galerií navštívíte všechna místa, kam vkročily nožky paní Carterové i nohy pana Cartera, a to v pořadí, v jakém se objevují ve snímku. Detaily trasy můžete studovat na stránkách muzea.

Prohlídku Louveru můžete mimochodem spojit i s koncertem Bey-Jaye - jejich "OTR II tour" se na místo činu, tedy do Paříže, vrátí 14. a 15. července. Jejich společná deska "Everything Is Love", vydaná Beyoncé-stylem minulý měsíc, je od pátku k dostání i ve fyzické podobě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY