Norský popový zázrak Sigrid znovu bere dech. Tentokrát v baladě "Focus"

16.06.2018 10:10 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Sigrid není vůbec těžké si zamilovat. Neuplynulo ani půl roku od jejího vítězství v BBC Sound Of 2018 a už si osobitou tvorbu této norské vycházející hvězdy oblíbil snad každý fanoušek popu. Dosud ve svých singlech působila hlavně jako rozpustilá školačka, nově představená novinka tak rozhodně překvapí.

Jde totiž o baladu. Baladu s parametry velké popové skladby, zpěvaččin projev ji však drží v intimní rovině. Nutno ovšem zmínit, že zveřejněná nahrávka je pouhé demo. Jestli je už tato verze působivější než většina dnešních popových singlů, co asi Sigrid chystá pro finální úpravu? Oceňme i velice zdařilé video. Písnička si bohatě vystačí s kreativními animacemi, které jsou pro oči velmi milé a podtrhuji její vřelou náladu i jistou čistotu a bezelstnost, kterou talentovaná Seveřanka v dnešním mainstreamu ztělesňuje.

Dodejme, že song najdete na zpěvaččině novém EP "Raw", které zveřejňuje postupně. Čtveřice už vydaných skladeb zahrnuje i nedávno představenou hitovku "High Five". Odkrýt zbývá už jen poslední položku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY