Noví Chinaski vydávají album svých největších hitů o lásce

15.06.2018 15:18 - Hana Bukáčková | foto: Tomáš Rozkovec / musicserver.cz

Chinaski na konci roku zažili personální zemětřesení. Po loňském vydání desky "Není nám do pláče" a úspěšném halovém turné byli odejiti Marpo, Petr Kužvart, Štěpán Škoch a Ondřej Škoch. Michal Malátný a František Táborský tím vzbudili nevoli ve své fanouškovské základně.

Jedna z nejoblíbenějších kapel české hudební scény ale zkraje roku oznámila novou sestavu, vyjela na turné po kulturácích a předvedla, že to jde i bez dechů. Dech kapele, respektive zakladatelům nedochází ani po třiceti letech. Nová sestava přímo vybízí k tomu, aby se brzy představila s novým materiálem. Než se tak stane, má pro své fanoušky připravené album svých nejúspěšnějších balad a písní o lásce, kterých za svou kariéru nashromáždila požehnaně.

"Jsou to zkrátka písně o ženách, mužích a věcech mezi nimi," dodává s úsměvem frontman Michal Malátný. Na desce nechybí hity jako "Klára" z roku 2000 nebo nejnovější song "Potkal jsem tě po letech", který na YouTube nasbíral již 2,2 milionu zhlédnutí.

Album s názvem "Love Songs" vychází v pátek 15. června u Universal Music a obsahuje těchto dvacet písní: Podléhám, Můžeš mi psát, Coura, Měsíc, Jaxe, 1.signální, Klára, Drobná Paralela, Strojvůdce, Láskopad, Dobrák od kosti, Vrchlabí, Bylo nebylo, Vakuum, Sonet 147, Artisté, Hlavolam, Každý ráno, Slovenský klín, Potkal jsem tě po letech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY