Rock For People začne o den dříve, odstartuje ho už 3. července Večírek pro nedočkavé s Mydy Rabycad

13.06.2018 12:49 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Rock For People přidává den navíc. Už na úterý 3. července připravil pro své návštěvníky parádní zahřívací hudební jízdu v podobě populárního Večírku pro nedočkavé. V úterý 3. července se poprvé otevřou brány Festivalparku a následující tři dny, až do pátku 6. července, budou patřit skvělé muzice z celého světa a té pravé letní festivalové zábavě se vším všudy.

Nultému dni budou kralovat živelní Mydy Rabycad, kteří se nedávno s velkým úspěchem vrátili z koncertování po USA, kde stihli natočit i zbrusu nový klip. Spolu s nimi to rozjedou loňští vítězové Planetrox, indie rockeři I Love You Honey Bunny (na snímku), kteří přivezou i ochutnávku své dlouho očekávané debutové desky, na které se podílí producent Dušan Neuwerth (Tata Bojs, Vypsaná Fixa,...). Rockoví TH!S nadchnou nejen milovníky starého poctivého bigbítu, ale potěší i fanoušky herce a režiséra Vojty Kotka, který v kapele hraje na baskytaru. Ještě před nimi se na Kytary.cz stage představí pětice finalistů soutěže Planetrox, kteří vzešli z hlasování fanoušků a na festivalu se utkají o to, kdo pojede na turné do Kanady: Goofy Cow, Something Like, Night Before The End, Anthems a Stifled!

V dalších dnech se návštěvníci Rock For People mohou těšit například na legendární The Prodigy, špičky britské indie rockové scény The Kooks a The Vaccines, hvězdnou Sigmu, opěvované americké rockery Skillet, dánskou heavymetalovou stálici Volbeat, nespoutané Beatsteaks či hrdinu jednoho z nejpozoruhodnějších příběhů historie moderní hudby Sugar Mana Rodrigueze. K tomu přidejme Marmozets, Stick To Your Guns, Sick Puppies, Albert Hammond Jr., Blossoms a další bezmála stovku jmen.

Silný zážitek slibuje unikátní koncert Radim Hladík Tribute. Přední čeští hudebníci spjatí s legendárním hráčem, od jehož smrti v prosinci uplynou dva roky, na nich zahrají Hladíkovy skladby za doprovodu kapely Blue Effect. Účast již přislíbili například David Koller, Michal Dvořák nebo Lenka Dusilová.

Vstup na večírek stojí 190 Kč, návštěvníci s třídenní vstupenkou mají vstup zdarma. Ubytování v kempech nultý den bude za příplatek 100 Kč, vstupné bude možné zakoupit na místě na pokladně. Fanoušci mají do konce června možnost koupit levnější celofestivalové vstupenky za 1 950 Kč. V prodeji je i limitovaná edice jednodenních vstupenek. Více na www.rockforpeople.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY