Katarína Knechtová v novém singlu poodkrývá naše vnitřní "Svety"

07.06.2018 12:35 - Jaromír Koc | foto: Martin Kazimír

Katarína Knechtová patří na Slovensku mezi nejúspěšnější zpěvačky již řadu let, český rádiový éter jí ale byl doposud tak trochu odepírán. V rádiích jsme sice pravidelně mohli slyšet hity "Spomal" nebo "Muoj Bože", ale z nových písní se k nám vlastně nic nedostalo. Ledy se pohnuly až s posledním singlem "FEA" a podobný osud asi čeká i novinku "Svety".

"Protože jsem chtěla, aby měla píseň taneční charakter, volba produkce padla na mého hudebního bratra Randyho Gnepu. Píseň je o světě, který prožívá každý z nás sám v sobě, a o světě, který žijeme navenek. O tom, že lidská duše je nekonečnou krajinou, ve které je možné úplně všechno. Každý prožívá svůj vnitřní svět, který je často v konfliktu s tím vnějším, reálným, a lidé se často bojí následovat svůj vnitřní pocit," dodává k novince Katka, která se postarala i o scénář k emotivnímu klipu.

A jak se dalo vcelku čekat, opět vznikl song, kterému vlastně nejde nic moc vyčíst. Pochvalu si zaslouží nejen skvělá produkce a vcelku nápadité hudební postupy, ale i chytlavý refrén, který již na první poslech zní tak nějak povědomě. Hnidopichové jistě namítnou, že se Katka inspirovala u jednoho z hitů Coldplay. Ať už to tak bylo, nebo ne, jde o další kousek v její diskografii, který má obrovský hitový potenciál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY