Metronome Festival ovládnou Tonya Graves a Marek Taclík

31.05.2018 18:25 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pořadatelé Prague Metronome Festival oznamují netypickou novinku - programem festivalu na hlavní scéně provede dvojice známých tváří. Moderátory budou letos oblíbená herečka a zpěvačka Tonya Graves a herec a velký hudební nadšenec Marek Taclík. Pro oba to bude poněkud netypická role a oba svorně slibují, že to nebude žádná suchařina. Třetí ročník Metronome Festivalu Prague nabízí desítky koncertů českých i zahraničních hudebních hvězd a také komfortní služby se zázemím hlavního města. Tím ale pořadatelé zdaleka nekončí a oznamují netypickou novinku - Metronome Festival Prague proběhne ve dnech 22. - 23. června 2018 na pražském Výstavišti. Uvidíte hvězdy světového formátu jako jsou The Chemical Brothers, Massive Attack, John Cale, Tom Odell, David Byrne, premiéru Sexy Dancers po dvaceti letech nebo třicáté narozeniny Tata Bojs a mnoho dalších.

Letošní ročník festivalu Metronome ozvláštní bezpochyby zajímavá moderátorská dvojce. Tonyu Graves můžete znát především jako nyní již bývalou zpěvačku kapely Monkey Business. Její vokály přispěly skupině k jedenácti nominacím v prestižních hudebních cenách se čtyřmi vítězstvími. Uměleckým talentem se živí i její moderátorský kolega. Marek Taclík je český herec, kterého diváci znají z mnoha filmových, seriálových i divadelních rolí. Ve skutečnosti je velkým hudebním fanouškem, což nyní zúročí na scéně největšího pražského open-air festivalu. Co přesně moderátoři na Metronome chystají zatím nechtějí prozradit, ale slibují, že to bude show. "Je to pro mě vrchol mé kariéry," říká dokonce Marek Taclík. Tonya Graves nechtěla o konceptu prozradit vůbec nic, aby se diváci měli na co těšit.

Co tedy Marek s Tonyou chystají zůstává obestřeno tajemstvím, jisté ale je, že si je pod režijní taktovku vezme známý režisér a herec Zdeněk Suchý. "Celý festivalový program skládáme tak, aby si lidé užili nejen koncerty, ale odnesli si zážitek i z areálu, služeb, pohodlí a doprovodného programu. A k tomu všemu Tonya s Markem výrazně přispějí," říká Barbora Šubrtová, programová ředitelka Metronome Festivalu Prague.

Návštěvníci Metronome Festivalu Prague se mohou těšit na celou řadu hvězdných interpretů zahraniční i tuzemské scény. Ze zahraničních to budou například kultovní The Chemical Brothers, Massive Attack, David Byrne z Talking Heads, Tom Odell nebo John Cale z The Velvet Underground. Českou scénu budou reprezentovat Tata Bojs s jedinečnou oslavou svých třicátých narozenin nebo Sexy Dancers, kteří budou mít na festivalu exkluzivní návrat po dvaceti letech, a mnoho dalších. Navíc se v rámci komfortu celého festivalu vrací i slavný Bruselský pavilon, zajištěno je perfektní ozvučení, amfiteátr s atmosférou, obýváky nebo bezhotovostní platby, které mají za úkol zredukovat dlouhé fronty a dopřát tak návštěvníkům ničím nerušený perfektní hudební zážitek.

Metronome Festival Prague je mezinárodní hudební festival, který se koná od roku 2015 každoročně na holešovickém Výstavišti v bezprostřední blízkosti centra Prahy. Nabízí vystoupení nejzajímavějších mezinárodních hvězd v kombinaci s tím nejlepším z české hudební scény. Festival kromě kvalitní hudby a špičkového zvuku nabízí i amfiteátr s atmosférou, zastřešené scény, kvalitní jídlo bez front, fungující velkokapacitní wi-fi či dostatek míst k sezení.

Základní vstupenky jsou dostupné v několika kategoriích:

2 190 Kč Stání / 2 dny dospělý
1 190 Kč Stání / 2 dny JUNIOR (12-18 let)
2 990 Kč Sezení / 2 dny dospělý
4 990 Kč VIP vstupenka 2 dny
1 390 Kč jednodenní vstupenky na oba dny / Stání dospělý
Děti do 11 let včetně a výšky 140 cm se mohou zúčastnit festivalu zdarma.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY