Z písní Dolly Parton vznikne seriál pro Netflix

07.06.2018 09:09 - Lukáš Turner | foto: Butterfly Records

Skladby Dolly Parton se stanou předlohou pro televizní drama na Netflixu. Vedení streamovací společnosti dalo zelenou osmidílnému seriálu, který diváky zavede do příběhů skrývajících se za hity legendární muzikantky. Dolly bude dohlížet na produkci série a objeví se v každé epizodě.

"Jako skladatelka jsem si vždy užívala vyprávění příběhů prostřednictvím písní. Jsem nadšená, že s pomocí Netflixu můžu přivést některé ze svých skladeb k životu," nechala se slyšet zpěvačka a dodala: "Doufáme, že náš seriál inspiruje a pobaví rodiny i lidi všech generací."

Podobnou dohodu královna country uzavřela s NBC před třemi roky, kdy byl odvysílám film "Coat of Many Colours". Následně vznikl snímek "Christmas of Many Colors: Circle of Love", v němž Parton ztvárnila prostituku.

Krom toho Dolly také pracuje na oživení své role Doralee Rhodes ze seriálu "9 to 5". Na sequelu komediální série z osmdesátých let v těchto dnech pracuje režisérský tým Rashidaa Jonese. Country zpěvačka se vrátí spolu s Lily Tomlin i Jane Fondou do kancelářského prostředí s cílem poradit nové generaci, jak se vypořádat se sexistickým šéfem. Legenda country hudby přípravy snímku okomentovala humorem sobě vlastním: "Měli bychom si pospíšit. Jinak tomu místo '9 to 5' budeme muset říkat '95'!"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY