Na Aerodrome přijedou Nine Inch Nails s novou deskou, uvolnili první ukázku

18.05.2018 13:23 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Nine Inch Nails v červnu zavřou svou trilogii. Tečkou, která vyjde 22. června, však nebude (jak by se po "Not The Actual Events" a "Add Violence" mohlo zdát) další EP, nýbrž plnohodnotné album s názvem "Bad Witch". Stane se tak následovníkem desky "Hesitation Marks" z roku 2013. "Bad Witch" bude obsahovat šestici skladeb o celkové délce lehce přesahující třicet minut, a stane se tak nejkratší řadovkou, kterou kdy Nine Inch Nails natočili.

První ochutnávkou z ní se stala skladba "God Break Down The Door", temná, hypnotická věc - jak jinak -, která dává lehce vzpomenout na Davida Bowieho a jeho desku "Blackstar". I tady se totiž spojuje elektronický podklad se saxofonem.

Nine Inch Nails zahrají na festivalu Aerodrome na letišti v Panenském Týnci ve dnech 28. až 30. června. Kromě nich zde vystoupí například Lana Del Rey, Macklemore, Limp Bizkit nebo Bullet For My Valentine.

Tracklist "Bad Witch" bude následující: Shit Mirror, Ahead of Ourselves, Play the Goddamned Part, God Break Down the Door, I'm Not from This World, Over and Out



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY