Nové album Nine Inch Nails vyjde v červnu. Ponese název "Bad Witch"

11.05.2018 13:20 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Trent Reznor plní sliby. Avizovaný závěr ípíčkové trilogie Nine Inch Nails nás čeká už 22. června, kdy se premiérově představí novinka "Bad Witch". Zvláštností je, že nahrávka obsahující šest stop není prezentovaná jako EP, ale jako regulérní dlouhohrající deska.Tuto informaci pro server SPIN potvrdil také zástupce kapely.

Nine Inch Nails - Bad Witch
© facebook interpreta
Reznor se o nadcházejícím počinu, který má doplňovat předloňské "Not The Actual Events" a loňské "Add Violence", rozpovídal už dříve v březnu. Pomalejší nahrávání a s ním spojené pozdější vydání odůvodnil slovy: "Když jsme dokončili 'Add Violence', došlo nám... Všechno bylo moc předvídatelné. Jako bychom se do něčeho nutili. Hudebně i kompozičně. Museli jsme chvíli počkat, než se před námi třetí EP vyjevilo, což je i důvod zdržení."

Kromě nové desky bylo ohlášeno také podzimní americké turné Cold And Black And Infinite, které skupina podnikne společně s The Jesus And Mary Chain. Připomeňme, že v Česku se NIN představí již zanedlouho, konkrétně 30. června jako součást sobotního programu festivalu Aerodrome.

Tracklist "Bad Witch" bude vypadat následovně: Shit Mirror, Ahead Of Ourselves, Play The Goddamned Part, God Break Down The Door, I'm Not From This World, Over And Out.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY