Zuzana Smatanová chystá na květen novinkový dvojdisk "Echo"

01.05.2018 09:34 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

V roce 2016 vydala Zuzana Smatanová majestátní singl "Horou" a od té doby o ní nebylo příliš slyšet. Odehrála několik koncertů a pak, v relativním utajení, chystala další velký projekt. Ten bude zveřejněn v průběhu května, ale zpěvačka již nyní pomalu odkrývá některé detaily. Půjde o dvojalbum "Echo" a po pár ne mnoho říkajících teaserech bude první singlovou vlaštovkou píseň "Jediný a jediná". Vyjde už 2. května.

Právě letos je to přitom patnáct let, co Smatanová zahájila svou hudební kariéru. "Bylo to úžasných patnáct let. Neměnila bych ani jedno období, vše mělo svůj význam a svou cestu. Dostala jsem od lidí víc, než jsem si mohla přát, zažila jsem skvělé koncerty s kapelou, procestovala tisíce kilometrů, poznala nová města a země, potkala jsem mnoho inspirativních lidí, nahrála jsem šest studiových alb, úspěšné singly a spolupráce, zažila jsem výjimečné i špatné chvíle, ale vždy, když se ohlédnu zpět, cítím štěstí a jsem vděčná za dar být tím, kým jsem," vyznala se muzikantka.

Zuzana Smatanová již jedno dvojalbum vydala - šlo o kolekci "Gemini" z roku 2009. Poslední řadová deska "Dvere" následovala v roce 2011. O dva roky později pak hudebnice nabídla výběrové album "Momenty". Podobný mustr jednoho slovenského a jednoho anglického disku, který byl na "Gemini", bude mít i novinka s názvem "Echo". Do obchodů dorazí 18. května.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY